Daniel Dardha wint 3e Mémorial Decrop in Namen

Damien André     10.09.2024

228 spelers kwamen op 8 september naar Namen voor de derde editie van Mémorial Decrop, om te strijden tijdens 9 ronden snelschaken (10 minuten + 5 sec increment per zet). De strijd om de 1e plaats ging vooral tussen de twee beste Belgische spelers. De eerste beslissende Partij vond plaats in ronde 5 toen Daniel Dardha (die al een half punt had verloren tegen Sim Maerevoet) won van Mikhaïl Gurevich, de enige overgebleven speler met een perfecte score. Mikhaïl kwam als eerste terug tot gelijke stand voor de laatste ronde, toen Daniel remise speelde tegen Bilel Bellahcene. In de laatste ronde won Daniel van Clément Godry, maar Mikhaïl kon niet winnen van Sterre Dauw en moest uiteindelijk de duidelijke eerste plaats aan Daniel laten. Hij kon zichzelf troosten met de duidelijke tweede plaats en de titel FEFB rapidkampioen.

De volledige resultaten zijn te vinden op de SWAR resultatenpagina.

Foto’s van het evenement zijn beschikbaar op de Facebookpagina van Namur Échecs:

Opmerking

Voer uw volledige naam in (voor- en achternaam) om een ​​reactie achter te laten. Anonieme reacties zijn niet toegestaan.

Meer berichten over snel

snelschaak

Belgisch Rapid Kampioenschap

De organisatie van het Belgische Rapid Kampioenschap 2024 wordt toevertrouwd aan The Belgian Chess Club. Informatie: https://thebelgianchessclub.com/tonoli/

Lees meer