FEFB verandert website!

Laurent Wery     15.07.2024

De FEFB website is van host veranderd.

Hier is de nieuwe link : https://www.fefb.net/

Ons ontwikkelingsplatform is wix, dat geen .be-sites lijkt te ondersteunen, wat de verandering van fefb.be naar fefb.net verklaart (dit verklaart de verdwijning van de site sinds maandag en twee pogingen om de situatie te regulariseren).

Ter informatie: fefb.org en fefb.com zijn gekocht door externe partijen en kunnen niet worden gebruikt zonder de aankoop van deze domeinnamen (iets minder dan €1000!).

Deze verandering van host heeft geleid tot een probleem (tijdelijk, we werken eraan) bij het raadplegen van eerdere resultaten van de JEF’s (inclusief 2024) en de Intercercles. Er is een back-up gemaakt van de gegevens en we wachten op een reactie van een helpdesk (Infomaniak – die het probleem bij Gandi afwijst – en Gandi zelf).

Daarom zijn de volgende resultaten voorlopig niet operationeel: JEF-resultaten en Intercercles-resultaten. Inschrijvingen voor de volgende JEF zijn nu open (tabblad Jeugd – dan JEF).

Links naar bestuursvergaderingen van vóór 2017 moeten nog worden bijgewerkt (een kwestie van tijd).

Het is mogelijk dat er nog andere problemen/fouten/problemen zijn. Ze kunnen worden gemeld op het volgende adres: fefb.site@gmail.com

Goedenavond en tot snel

Voor de FEFB – Christian Henrotte – Voorzitter

Opmerking

Voer uw volledige naam in (voor- en achternaam) om een ​​reactie achter te laten. Anonieme reacties zijn niet toegestaan.