Woord van de voorzitter

Laurent Wery     03.08.2024

Het seizoen 2023-2024 loopt langzaam ten einde. Verschillende zomertoernooien zijn aan de gang, sommige staan op het punt te beginnen en andere zijn afgelopen.
Maar het is nu al tijd voor clubleiders om na te denken over het komende seizoen: hoeveel teams in te schrijven in de interclubs, hoe nieuwe spelers te rekruteren, hoe de club te ontwikkelen, enz…
Om clubs te helpen hun toernooien te promoten, hun club of vzw te beheren en gewoon om gemakkelijker te weten te komen wat er gebeurt in de Belgische schaakwereld, heeft het bestuur een nieuwe website ontworpen.
Het is de bedoeling dat het zich ontwikkelt aan de hand van de bijdragen van alle betrokken partijen.
We werken er ook aan om te voldoen aan de andere verwachtingen die naar voren kwamen in onze grote enquête.

Het seizoen werd afgesloten met een recordaantal leden (6292 op 1 juni), dat werd bereikt dankzij het dagelijkse werk van de clubs.
Onze grootste hoop is dat dit record op 1 juni 2025 opnieuw wordt gebroken!
Om dit te bereiken, hebben we elke speler nodig om het woord te verspreiden en zoveel mogelijk mensen aan te moedigen om een van de clubs te bezoeken die we op een kaart hebben gezet.
We rekenen op jullie!

Laurent Wery

Opmerking

Voer uw volledige naam in (voor- en achternaam) om een ​​reactie achter te laten. Anonieme reacties zijn niet toegestaan.