Schaakclubs in België

Alle geregistreerde schaakclubs staan aangeduid op de map met een marker. Klik op een marker om detailinfo van de club te bekijken, waaronder adres en contactdetails. Zoek en ontdek uw dichtsbijzijnde schaakclub.

Instructies voor clubbestuurders

Indien je een clubbestuurder bent en vaststelt dat uw club niet aanwezig is op de map, of de getoonde informatie fouten bevat, neem dan even de tijd om uw clubdetails te corrigeren. Navigeer naar Club Manager om uw speellokaal te wijzigen en zo uw club correct weer te geven op de map. Bedankt om uw informatie up-to-date te houden!
Bemerk dat het tot 24 uur kan duren vooraleer aangepaste informatie zichtbaar is in de map!

Ik heb mijn club adres aangepast via de club manager, maar toch staat mijn club niet op de kaart?

Bemerk dat het tot 24 uur kan duren vooraleer aangepaste informatie zichtbaar is in de map! In het geval van wijzigingen in de laatste 24 uur, wacht tot de volgende dag en controleer opnieuw.

Zorg ervoor dat het ingevoerde adres via Club Manager herkenbaar is door Google Maps. Dat betekent dat, bij invoeren van het adres in Google Maps, het adres correct getoond wordt in Google Maps.

Indien geen van bovenstaande uw probleem oplost, neem dan contact op met steven.bellens@frbe-kbsb-ksb.be

Als ik op de websitelink van mijn club klik, krijg ik een pagina niet gevonden foutmelding

Zorg ervoor dat het adres van de website correct is ingevuld in de Clubmanager. Zorg ervoor dat je het volledige adres invult, inclusief http:// of https://.

Opmerking

Voer uw volledige naam in (voor- en achternaam) om een ​​reactie achter te laten. Anonieme reacties zijn niet toegestaan.