[update] Probleem met SWAR-resultaten

Steven Bellens     17.08.2024    1

[update] Ondertussen is er een back-up teruggezet. De back-up is ongeveer 10 dagen oud, wat betekent dat recent geüploade toernooiresultaten nog steeds verloren zijn gegaan en opnieuw moeten worden geüpload.

Door een fout in de verwerking van de SWAR-resultaten zijn alle toernooiresultaten verwijderd van de KBSB-website. Als je een toernooilink bezoekt, word je doorgestuurd naar de homepage van deze website. Dit komt omdat de toernooiresultaten niet langer beschikbaar zijn.

Om dit probleem op te lossen, moet de toernooiorganisator de toernooiresultaten van SWAR opnieuw uploaden naar de website van de KBSB. Zodra dit is gebeurd, zal de oorspronkelijke link naar de toernooiresultaten weer werken.

Onze excuses voor het ongemak. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen via info@frbe-kbsb-ksb.be.

Kristof Steyls
30.08.2024 - 16:55

Voor de liefhebbers die hun toernooiresultaat alsnog willen zien en de link van dat toernooiresultaat hebben, kunnen het vaak nog vinden via de “Wayback Machine”, een website die oude versies van het internet bewaard:
https://web.archive.org/

Veel plezier ermee!

Reply

Opmerking

Voer uw volledige naam in (voor- en achternaam) om een ​​reactie achter te laten. Anonieme reacties zijn niet toegestaan.