Uitnodiging 6e University PCU Chess Cup | Antwerpen, België | 22-24 november 2024

Laurent Wery     14.09.2024

DEZE UITNODIGING VAN DE OUD-VOORZITTER VAN DE KONINKLIJKE BELGISCHE SCHAAKBOND IS BEDOELD VOOR UW LIDCLUBS EN LEDEN

Geachte mevrouw,
Geachte heer,

Ik ben vereerd jullie te mogen uitnodigen voor de 6e PCU Chess Cup van 22 tot 24 november 2024, georganiseerd op de campus van de officiële gastheer, de AP Hogeschool voor Toegepaste Wetenschappen en Kunsten Antwerpen, België. De PCU Chess Cup wordt georganiseerd met de nadruk op de door het Internationaal Olympisch Comité erkende Panathlon waarden van fair play en universele vriendschap.

De PCU Chess Cup is een unieke schaakervaring, open voor alle universiteiten en studenten in het hoger onderwijs die wereldwijd schaken, met of zonder FIDE ranking, in samenwerking met de Koninklijke Belgische Schaakbond. Voor studenten die niet kunnen reizen, wordt op 20 november 2024 een online schaakblitztoernooi PCU Chess@Home georganiseerd.

Alle informatie over de PCU Chess Cup en PCU Chess@Home is beschikbaar op https://pcucommittee.com/chess en inschrijvingen zijn welkom tot 15 november 2024. Ik verzoek u vriendelijk om deze informatie door te geven aan al uw aangesloten clubs en leden ten behoeve van het schaken, ook op studentenniveau. We zullen de uitnodigingen ook rechtstreeks doorsturen naar clubs die al op onze uitnodigingenlijst staan.

Geert Bailleul
Voormalig voorzitter Koninklijke Belgische Schaakbond
Erevoorzitter 6e PCU Schaakbeker_


Informatiebalie 6e PCU Chess Cup
Student Center Official Host |
AP Hogeschool voor Toegepaste Wetenschappen en Kunsten
Ellermanstraat 81
B-2060 Antwerpen
(T)+32 476 66 18 07
(E) chess@pcucommittee.com

Opmerking

Voer uw volledige naam in (voor- en achternaam) om een ​​reactie achter te laten. Anonieme reacties zijn niet toegestaan.